Frem i lyset

Lige at trække vejret

Jeg synes lige, jeg satte mig ned med en kop kaffe for bare at trække vejret, og at jeg bare blinkede med øjnene, men på den korte tid blev drengene voksne, flyttede hjemmefra og gik i gang med at læse på universitetet. Jeg ved ikke, hvordan det lige skete på den korte tid, især ikke, da jeg jo ikke er blevet ældre, siden jeg satte den kop kaffe over, dengang drengene var små størrelser på 2 og 4 år.

Jeg er nok ikke den eneste, hvor tiden går, men det har været tid med masser af gode oplevelser, som fremtiden forhåbentlig også byder på.

Lyset er forårets komme

20 Jul 2020

De fleste længes efter det på samme måde som jeg. At vågne og ikke være helt sikker på, om det er tidligt eller sent om morgenen, for der er lys på en måde, der gør, man kan tvivle på, om det er søndag, og man ikke lige skal op.

Kom i gang udenfor

22 Jun 2020

Det betyder ikke noget, om det er lange gåture, om det er haven, eller om det er altanen. Det hele kan give en ro i sjælen, og der er ikke noget bedre end at sidde med en kop te og nyde det, dagen har budt på af oplevelser.

Det er ok at synde

17 May 2020

Hvis det hele går op i sundhed og arbejde, så bliver det hele for trist. Der skal være plads til alt det lækre og lidt syndige, så længe der er balance. Min "synd" hedder kage, og jeg er helt sikker på, jeg ikke er den eneste derude.