Web Design

Web Design der fænger

Web design idag er ifølge vores opfattelse blevet for sterilt og hovedfokus er sat på hjemmesidens load-hastigheder. Vi underkender ikke en hjemmeside skal loade hurtigt. Men den skal også holde på folk, så de ikke smutter videre igen. Kreativ og grafisk spændende web design, krydret med spændende videoer virker bare mere på mennesker end kold fakta tekst.

Ny hjemmeside ?

Står i foran at skulle have jer en ny hjemmeside, så bør i sætte jer ned og overveje hvilke budskaber, der skal sælge jeres hjemmeside. De såkaldte søgeord. Gør jer derfor nogle tanker om både billeder, video og tekst i ønsker især på jeres forside. En spændende hjemmeside, er den type hjemmeside, der holder på folk, så i ikke får en træls “bounce rate”, som Google kalder det.

SEO (søgemaskineoptimering)

Når vi bygger hjemmesider har vi selvfølgelig fokus på SEO (søgemaskineoptimering). Vi skriver vores tekster meget SEO venlige. Vi sikrer os videoer og billeder har de rigtige titler og tags. Vi optimere hjemmesiden efter en grundig søgeordsanalyse, så vi sikrer i kommer til at blive fundet under de rigtige søgeord. Og vi vil også lave en lækker hjemmeside med flot grafik og flotte fotos, der fanger folk og får dem til at blive kunder hos jer.